Verhuur

GELUID

Wij werken enkel met professionele, recente en goed onderhouden Geluidsapparatuur om problemen bij uw evenement te minimaliseren. Onze geluidsinstallaties bestaan onder andere uit :
– Soundcraf PA mengpanelen – Shure & Sennheiser microfoons – QSC, Crown & Crest versterkers – Speakers van volgende merken: Nexo, Martin Audio, L’ Accoustics, DB Technologie, JBL,… – Pioneer, Rodec & Denon afspeelapparatuur – …

LICHT

Met licht is het mogelijk om een extra dimensie aan een show of feest te geven. De show van een band, uitlichting van tafels tijdens een bedrijfsfeest. Het kan allemaal. Wij proberen steeds op een creatieve manier iets nieuws te bedenken voor uw feest.

STANDENBOUW

Uw stand op een beurs moet in het oog springen, het is immers de ontmoetingsplaats voor potentiele klanten. 18 Inch Productions zorgt ervoor dat uw beursstand mooi afgewerkt wordt en de nodige uitstraling heeft. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige truss structuur met zwarte doeken tot verhoogde vloeren, berging, zwevende plafonds,… Logoprojectie, plasmaschermen en videowalls , lichteffecten, LED-verlichting, doorzichtige banners, spanplafonds geven een extra dimensie aan Uw stand. Misschien hebt u al een idee hoe uw stand er zal uitzien of heeft u liever dat wij u bijstaan met het maken van een ontwerp. Wij staan u graag bij met advies en zorgen voor de nodige plannen.

LOUNGE MEUBILAIR

Naast onze losse verhuur van lounge artikelen kan u 18 Inch Productions ook terecht voor een lounge concept op maat. In dit laatste geval wordt uw bestelling geleverd en geïnstalleerd door onze ervaren techniekers. Vraag om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een lounge inrichting van uw bedrijfsfeest, beursstand, productlancering, opendeurdagen, bruiloft of ander evenement.